کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
کامپوزیت ماده ای است که برای ترمیم شکستگی، پوسیدگی، پر کردن و بازسازی دندان استفاده می شود و به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد.
ترمیم سریعتر: فرآیند ترمیم با استفاده از کامپوزیت معمولاً زمان کمتری نسبت به فرآیندهای ترمیم دیگری مانند لمینت میطلبد.
بله قبل از کامپوزیت دندان های شما کاملا معاینه می شن و اگر نیاز باشه باید رفع پوسیدگی و ترمیم های درمانی انجام بشه
کامپوزیت دندان را براساس تعداد و اندازه ذرات به انواع زیر تقسیم میکنند:
حفظ بهداشت دهان و دندانهای ترمیم شده بسیار حائز اهمیت است. استفاده از مسواک نرم، مصرف دهان شویه و استفاده از نخ دندان به منظور حذف بقایای غذا و جلوگیری از تشکیل پلاک، از مراقبتهای مهم پس از ترمیم برای جلوگیری از بروز بوی بد دهان بعد از کامپوزیت است.
چون کامپوزیت همرنگ دندان است و از نظر زیبایی بسیار مشابه دندان های خودمان است، اگر دندان های که در طرح لبخند قرار دارند دچار پوسیدگی و آسیب شده باشند، آن ها را با ماده کامپوزیت دندان ترمیم و پر می کنیم.
طیف وسیعی از رنگها، صیقلپذیری بالا و خواص فیزیکی عالی
ورزشهای تماسی: اگر ورزشهای تماسی انجام میدهید، از محافظ دهان استفاده کنید تا از آسیب به کامپوزیتها جلوگیری شود.
این کاربرد به بیماران امکان میدهد تا با حفظ زیبایی ظاهری دندانهای خود، به ترمیم و سلامت دندانها بپردازند. در ادامه می فهمیم دیگر کاربردهای کامپوزیت دندان چیست:
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهای جلویی و مواردی که نیاز به شرایط کامپوزیت دندان زیبایی بالا دارند، استفاده میشوند.
مزایا: اصلاح ساختاری و دائمی مشکلات تراز دندانها و فک
هر کدام از برندهای مختلف کامپوزیت موجود در بازار طیف رنگی متفاوتی دارند.
همچنین، لمینتها دارای ماندگاری بالا و مقاومت به لکهگیری هستند. با این حال، نصب لمینت سرامیکی نیاز به حذف بخشی از ساختار طبیعی دندان دارد و فرایند نصب ممکن است زمانبر و پیچیده باشد.
برای اینکه بفهمیم مراحل کامپوزیت دندان چگونه است باید از اولین قدم شروع کنیم. در مرحله اول، دندانپزشک به خوبی دندانهای شما را بررسی کرده و در صورت مشکلاتی از قبیل پوسیدگی ابتدا برای رفع این مشکلات اقدام کنید. همچنین دندانپزشک با توجه به شرایط فک و دندانهایتان مشورتهای لازم درباره انجام کامپوزیت را به شما میدهد.